FoodScan 2 Dairy

Výrobce FOSS

Určeno: Vhodný pro velké nebo střední zpracovatele mléčných výrobků.


Preloader
  

Zcela nový FoodScan™2 Dairy je zdokonaleným nástupcem celosvětově uznávaného analyzátoru FoodScan™. Je zlatým standardem pro analýzu mléčných výrobků a je používán ve všech typech mlékárenských závodů po celém světě. Jedná se o univerzální analyzátor, který lze využít ke kontrole vstupních surovin, výrobního procesu i konečného výrobku, a to jak při jedné, nebo více výrobních linek. Výsledky všech měřených parametrů získáte za pouhých 50 sekund.

ANN plug and play kalibrace

FoodScan™2 Dairy je vybaven kalibrací ANN (Artifical Neural Network), čímž se z něj stává "plug & play" řešení. Je připraven k okamžitému použití - není potřeba testovat mnoho vzorků, jak je požadováno pro typické kalibrace PLS. Je vhodný pro testování všech typů mléčných výrobků - sýry, tvaroh, jogurt, máslo, pomazánky nebo sušená syrovátka.

Výhody:

- vylepšené skenování vzorku - 3 dílčí skeny, které reprezentují větší podíl vzorku

- kratší doba přípravy vzorku - měření méně závislé na přípravě vzorků

- nový modul pro měření barvy produktů - volitelně

- bezproblémový transfer z původního FoodScanu

- 3 typy přístroje

- digitální služba FossConnect - verze basic zdarma

- v procesu schvalování AOAC

Měřený produkt:

sýry tvrdé, polotvrdé, tavené, čerstvé smetanové, tvaroh přírodní, tvaroh ochucený, máslo solené, máslo nesolené, mléčné pomazánky, jogurt přírodní, jogurt ochucený

Parametry:

tuk, bílkoviny, sušina, vlhkost, NaCl, pH, TvS, SFA

Technologie:

NIR (Near infrared technology)

ID:

Měření na přístroji FoodScan 2 Dairy

FOSS VIDEO

 

Dokumentace:

 


Infratec NOVA

Infratec Nova1

Umožnuje simultánně a přesně stanovit základní složky celého zrna, mouky atd.

více

BacSomatic

BacSomatic

První přístroj, který integruje testování bakterií a somatických buněk při plné automatizaci

více

FoodScan 2 Meat

FoodScan2

Nový NIR analyzátor masa a masných výrobků.

více