FoodScan 2 Meat

Popis
Zcela nový FoodScan™ 2 Meat je zdokonaleným nástupcem celosvětově uznávaného analyzátoru FoodScan™. Je zlatým standardem pro analýzu masa a je používán ve všech typech masných závodů po celém světě. Jedná se o univerzální analyzátor, který lze využít pro kontrolu vstupních surovin, výrobního procesu i konečného výrobku, a to jak u jedné, nebo více výrobních linek. Výsledky všech měřených parametrů získáte za pouhých 50 sekund. ANN plug and play kalibrace FoodScan ™ 2 Meat je vybaven kalibrací ANN (artifice Neural Network), čímž se z něj stává "plug & play" řešení. Je připraven k okamžitému použití - není potřeba testovat mnoho vzorků, jak je požadováno pro typické kalibrace PLS. Kalibrace ANN pokrývá téměř všechny typy masa a masných výrobků, od syrového masa po hotové výrobky. Výhody:
|
Měřený produkt: hovězí maso, vepřové maso, skopové maso, drůbeží maso, finální výrobky sušené, vařené, uzené, šunky, paštiky, fermentované výrobky Parametry: tuk, bílkoviny, kolagen, vlhkost, NaCl Technologie: NIR (Near infrared technology) ID:
|
Monitoring a podpora přes internet FoodScan™ stejně jako ostatní přístroje založené na NIR technologii jsou podporovány softwarem RINA. Ten poskytuje konektivitu přes síť spojující jednotlivé přístroje a zařízení do řídícího centra. Odborníci tak mohou sledovat a řídit analýzy na dálku z řídicího centra, což umožňuje lokálnímu uživateli provádět rutinní měření bez obav o výkon přístroje a spolehlivost výsledků.
|
Dokumentace: |